Inscripcions Tancades.

 

Preus:

La inscripció a la cursa Saltamarrades costa 10€ federats i 12€ no-federats .

Inscripcions divendres i dissabte, 9 i 10 de març,  +5 euros.

Inscripcions el mateix dia de la cursa 20 euros.

Assegurança

Segons la Llei de l’Esport 8/1999 tots els participants han de disposar d’una assegurança esportiva individual. Per aquells que no disposin de llicència de qualsevol de les federacions esportives catalanes l’organització ofereix la contratació d’una assegurança per aquesta jornada. Es podrà contractar al mateix moment de retirar el dorsal i el seu preu és de 2€.
L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència adients.

Autorització participació menors d’edat (16 i 17 anys)

Pels menors d’edat de 16 a 17 anys per a la cursa de 12 km,  cal que els pares, tutors o responsables omplin i signin l’autorització corresponent per a la cursa. L’autorització corresponent es pot descarregar en els enllaços adjunts aquí dessota. L’autorització s’ha de presentar el dia de la cursa.

autoritzacio_menors_de_16_a_17_participacio_cursa_saltamarrades_2018_12km

Document de responsabilitats dels participants

Els participants hauran d’omplir i presentar el dia de la cursa el següent document acreditatiu de llurs condicions físiques i de llurs responsabilitats:

saltamarrades_2018_participant_plec_descarrec_responsabilitats_i_certificat_aptitud_fisica

Inscripcions:

Inscripcions Cursa 12 km Saltamarrades 2018

Llistats inscrits:

Ja inscrits cursa 12 km Saltamarrades 2018